Türk ve Suriyeli Gençler Yabani Hayvanlara Yemler Bıraktı

Kayseri Suriyeliler Ensar Derneği Başkanı Uğurcan YILDIRIM şu bilğileri verdi.Kayseri Suriyeliler Ensar Derneği, Kayseri’deki Türk ve Suriyeliler arasındaki arkadaşlıkları artırmak, ortak faaliyetlerde görev almak ve toplumdaki kötü algıları azaltmak için bir gönüllülük faaliyeti düzenledi..
Bu gönüllülük faaliyetlerinin birincisi, Kayseri’de yoğun kar yağışı sonrası yiyeceğe ulaşamayan yabani hayvanlar ve kuşların yemlenmesi etkinliği oldu.
Türk ve Suriyeli gençler, derneğimiz tarafında temin edilen kedi mamaları, köpek mamaları ve kuş yemlerini, Hisarcık, Erciyes yol kenarlarına , Eskişehir bağlarına bıraktılar.
Bu faaliyetle arkadaşlık bağları gelişecek, hayvanlara şefkat ve merhamet bilinci artacak, hem de topluma olumlu mesajlar verecektir.
Bir sonraki gönüllülük faaliyetimiz ise, yine beraberce Ramazan ayı içerisinde, yardıma muhtaç hastaları, yaşlıları, yetim aileleri ziyaret edip, onların gönüllerini almak, bir nebzede olsa ihtiyaçlarını karşılamak istiyoruz.
Unutmayalım ki Aziz milletimiz 1000 yıldır dünya mazlumlarına yardım etmiştir. Bizler de bu ülkede farklı ırk ve milletlerle beraber kardeşçe yaşamış bir milletin torunlarıyız.